Chief Adjudicators

Andrei Olaru

Un pilot are nevoie de cel puțin 200 de ore de zbor înainte să fie lăsat să transporte pasageri cu avionul. Un chirurg exersează în zeci de simulări înainte să facă o operație. În cazul unui CA lucrurile nu sunt așa clare, dar cu peste 50 de competiții la activ ca debater și peste 30 ca arbitru, Andrei Olaru (Dexter) stă destul de ok.

Ioana Covei

Ioana Covei a intrat in miscarea de dezbateri in 2007. De atunci a fost trainer, coach si coordonator de club de debate si public speaking, iar in prezent este trainer in programul Debate @British al British Council Bucharest. In stil caracteristic, va fi sursa de optimism si buna dispozitie pe parcursul competitiei.

Theodor Moise

PTA este un turneu foarte important pentru viitoarele generatii de debateri din Romania. Timpul investit trebuie sa rezulte intr-o experienta educativa si benefica pentru dezvoltarea personala a fiecarui participant. Fiind unul din cei mai activi membri ai comunitatii, atat ca debater cat si ca arbitru, Moise este pregatit sa isi asume rolul de CA si de a ghida noua generatie in cariera de debate.

Deputy Chief Adjudicators

Cosmin Icătoiu

Cosmin este membru al comunității de dezbateri de 4 ani de zile, timp în care a participat activ la majoritatea competițiilor din circuit, ca debater, arbitru sau organizator. Experiența de DCA este următorul pas pe care el vrea să îl încerce, fiind extrem de dornic să dea mai departe tot ce a reușit să acumuleze până acum.
El promite că o să vă întâmpine la PTA cu bună dispoziție, o atmoseferă degajantă și mult entuziasm.

Andreea Bărnuț

Andreea este studentă în anul II la Fac. de Drept (UBB) din Cluj-Napoca. Are o experiență de 6 ani în debate, dintre care 4 în WS, unde a avut rezultate la Racoviță Open 2014 și FNDA 2015, iar de 2 ani practică dezbaterile studențești, în formaul BP.
În munca organizațională a contribuit semnificativ la FNDA 2016, iar ca trainer în cadrul Bălcescu Debate club de 2 ani, și este încântată să se implice acum ca DCA la această ediție PTA.